Ostatnie pożegnanie Zdzisława Gosia

Z głębokim żalem zawiadamiamy, że Nasz Kolega lek. med. ZDZISŁAW GOŚ w dn. 29 września 2017 r. odszedł na Wieczną Wartę, zostawiając Rodzinę i Nas w wielkim smutku.

Uroczystości pogrzebowe odbędą się w dniu 2 października 2017 r. (poniedziałek) o godz. 14.00 w Kościele Parafialnym w Nockowej, po czym nastąpi odprowadzenie Zmarłego na cmentarz w Nockowej - gmina Iwierzyce.

Zdzisław w swoim pięknym życiu, pełnił wiele ważnych funkcji i stanowisk publicznych. M.in. był Dyrektorem Departamentu Ochrony Zdrowia i Polityki Społecznej Urzędu Marszałkowskiego, Z-cą Dyrektora SP ZOZ w Ropczycach i wielu innych. Kolega Zdzisław był człowiekiem wielkiego serca, wybitnym, aktywnym, społecznikiem i działaczem lewicy, pełniąc wiele ważnych funkcji we władzach SdRP i SLD na szczeblu krajowym i wojewódzkim.

Zapamiętamy Go w naszej pamięci i w naszych sercach, jako wspaniałego Męża, Ojca oraz wybitnego i wspaniałego kolegę oddanego sprawom pacjentów i społeczeństwa na podkarpaciu.

Cześć jego pamięci

Rada Wojewódzka Sojuszu Lewicy Demokratycznej w Rzeszowie

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!