Spotkanie noworoczne zamojskiej lewicy

dodano 2014-02-10 18:16 w kategorii: Ludzie

Ponad 120 członków i sympatyków zamojskich struktur Sojuszu Lewicy Demokratycznej wzięło udział  w noworocznym spotkaniu. Rolę gospodarza pełnił: Łukasz Kwiatkowski - Przewodniczący Rady Miejskiej SLD w Zamościu. Spotkanie było  okazją do politycznego podsumowania minionego roku oraz przedstawienia planów na 2014r.

Wśród zaproszonych gości byli m.in.: Zbigniew Matuszczak- Poseł na Sejm RP, dr Irena Kurzępa – Przewodnicząca Klubu Radnych SLD Sejmiku Województwa Lubelskiego, Piotr Zawrotniak- sekretarz Rady Wojewódzkiej, Jerzy Nizioł- Wiceprzewodniczący Rady Miasta Zamość, Zofia Piłat - Radna Miasta Zamość, Eugeniusz Cybulski - Radny Miasta Zamość, Krzysztof Krupa-Radny Miasta Zamość, Wiesław Nowakowski- Radny Miasta Zamość, płk Ryszard Hejna - prezes Zarządu Rejonowego Związku Żołnierzy Wojska Polskiego w Zamościu, Małgorzata Nowosad-Pałczyńska - przewodnicząca Zarządu Oddziału Związku Nauczycielstwa Polskiego w Zamościu, Jan Sadło -Prezes Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej im. J. Zamoyskiego w Zamościu, Stanisław Koziej- prezes Zarządu Zakładu Gospodarki Lokalowej w Zamościu, Janina Dziechciaruk - pełnomocnik Okręgowego Zarządu Polskiego Związku Działkowców w Zamościu, dr inż. Stanisław Błaziak- prezes Zarządu Okręgowego Stowarzyszenia „Pokolenia” w Lublinie, Aleksander Bełżek – Przewodniczący Rady Powiatowej SLD w Biłgoraju, Stanisław Mazur- Przewodniczący Rady Powiatowej w Janowie Lubelskim, Jerzy Błaziak-Sekretarz Rady Powiatowej w Hrubieszowie, Konrad Jędrzejowski – Przewodniczący lubelskich struktur FMS.