PRZEWODNIK PO WITRYNIE SLD GOLUB - DOBRZYŃ

dodano 2013-05-26 16:13 w kategorii: Ludzie

Tworzymy linkownię.Linkownia to zbiór hiperłączy do najciekawszych naszym zdaniem witryn internetowych przez który nasz czytelnik znajduje możliwość buszowania po internecie po pewnych tematach mając je dostępne z naszej strony.. Na naszej stronie już taka Linkownia działa  Na razie na dzień 26 maja 2013 roku znajdują się adresy stron o następującej tematyce:.
-  strona europarlametarna posła prof. Adama Gierka,
-  Planetka Czerwonego Hrabiego witrynka jednego z administratorów  witryny SLD Golub – Dobrzyń,
-  Socjaldemokraci. Gazeta członków i Sympatyków Sojuszu Lewicy Demokratycznej,
-  Lewica.pl Jeden ze znanych portali o tematyce lewicowej. popularny wśród młodzieży,
- ,Witryna Ruchu Odrodzenia Gospodarczego im.. Edwarda Gierka organizacja polityczna sdympatyków Edwarda Gierka.
- Witryna Janusza Zemke posła  do europarlamentu  europejskiego  z wojewódzrtwa kujawsko – pomorskiego
- Dekada  Gierka witryna o Edwardzie Gierku najlepszym przywódcy Polski po witryna o Edwardzie Gierku najlepszym przywódcy Polski po uzyskaniu niepodległości
 - strona lewicowego "Dziennika Trybuna"

Jest  też już jeden link  zawierającej trochę strawy dla wypoczynku przed komputerem
-Rotfl . strona zawierająca różne śmieszne filmiki i fotki

Masz ochotę przejrzeć stronki wejdż do kataloguj MULTIMEDIA  i otwórz katalog linli LINKI.

Masz Czytelniku stronę która winna zostać jeszcze w tym Katalogu Linków  wpisz adres w komentarze pod  tym NEWSem i uzasadnij .

Jeszcze ciekawym miejscem do odwiedzania na naszej stronie jest BLOGSFEFA,.Znajduje się w niej kilka ciekawych materiałów ale miejsce mało intuicyjne  bo Blofsfera wypychana jest przez komunikaty centrali SLD na dół strony.

Jest  jeszcze jedno ciekawe miejsce po wejściu na stronę to  PROFILE   . Wstarczy kliknąć zdjęcie polityka a dowiesz się co nieco o jego biografii polityku. Znajdziesz też nas na Facebooku wystarczy się zalogować i wpisać SLD Golub - Dobrzyń

Edmund Bared Bartusiak

Dla SLD Golub – Dobrzyń  26 maja 2013