image_intro_alt

Zbieramy kolejne dowody poparcia dla Lewicy - tym razem nad zalewem - okolice Dworca PKP

„Zbieranie podpisów w okolicach Dworca PKP w Radomiu"

W dniu wczorajszym tj. 28 sierpnia 2023r odbyło się zbieranie podpisów na Listy Kandydatów na posłów  Nowej Lewicy w Radomiu przy Dworcu PKP. Podpisy zbierali  nasi kandydaci do Sejmu Waldemar Kaczmarski, Patryk Fajdek, i Jolanta Sokołowska oraz członkowie Kola nr 1 śródmieście i Koła nr 2 Ustronie. Odbyło się sporo rozmów z mieszkańcami Radomia, którzy udzielili poparcia naszej liście. Dziękujemy za liczne podpisy pod listami i wiele słów wsparcia oraz bardzo miłe i ciekawe rozmowy.  Dzięki takim spotkaniom  z mieszkańcami wiemy, że ma to sens – dziękujemy Walczymy dalej zbieramy podpisy i zachęcamy do spotkań na kolejnych osiedlach naszego miasta. Lewica jak zawsze pośród ludzi i z ludźmi — do zobaczenia!  Za oddane poparcie serdecznie dziękujemy!

dworzec 5

naklejka logo 5cm spad 3mm 1

W  przyszłym  tygodniu  będziemy  zbierać   podpisy  w innych  miejscach. Informacja  o  miejscu  i  godzinach  znajduje  się  na  naszej stronie           www→zobacz→TUTAJ! oraz na naszym lewicowym facebooku→zobacz→TUTAJ!

Zapraszamy na   następne  zbiórki . Zawsze  będziemy  mieli   czas  na   rozmowy z  Wami.

Podpisy pod listą do Sejmu RP 2 copy

Następny termin zbiórki podpisów: dnia 28.08.2023r.[poniedziałek], w pobliżu poczty polskiej, przy ul. Beliny-Prażmowskiego, okolice Dworca PKP, godz.16:00;

Radomska  Nowa Lewica  wspiera  wybory i organizuje obecnie  zbiórki podpisów na  terenie  naszego  okręgu  numer  17.

W  chwili  obecnej  można przyjść  do  naszej  siedziby w  dni  powszednie  od  godziny  14.00  do  18.00  i  podpisać  listę  poparcia KW Nowa Lewica ,  lub pobrać  z  naszej  strony  formularz  i  po  uzyskaniu  podpisów   oddać  zebrane  głosy  w  siedzibie  Nowej Lewicy  w Radomiu.

Jesteśmy  gotowi  do  wyborów. Już  tej  jesieni  odsuniemy  rząd  PiS  od  władzy!

Adres siedziby Nowej Lewicy: ul. Żeromskiego 31 [wejście do oficyny] - II piętro

26-610 Radom

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godz. 14:00 - 18:00

Dokumenty do pobrania:

♦ Instrukcja zbierania podpisów poparcia - wybory do Sejmu i Senatu 2023r.→TUTAJ

♦ Informacja o przetwarzaniu danych osobowych→TUTAJ

♦ Oświadczenie o poufności osoby zbierającej podpisy→TUTAJ

♦ Karta do zbierania podpisów - sejm 2023→TUTAJ

Wybory do Sejmu i Senatu rok 2023 nr 4

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z wczorajszego Spotkania - zbierania podpisów→TUTAJ!

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!