Wincenty Elsner

Jestem z wykształcenia informatykiem, studiowałem w Instytucie Cybernetyki Technicznej Politechniki Wrocławskiej, specjalność: budowa u i oprogramowanie maszyn cyfrowych. Po studiach pracowałem w ośrodkach komputerowych Akademii Medycznej i Ekonomicznej we Wrocławiu.

Od wielu lat prowadzę własną firmę. Kiedyś był to Zakład Wytwarzania Urządzeń Technicznych, potem współpraca w ramach Spółdzielni Polmed, a od kilkunastu lat firma INFO MEDIA o profilu poligraficzno-internetowym.

Moim miastem rodzinnym jest Łódź, do Wrocławia przyjechałem na studia i mieszkam tu już ponad trzydzieści lat. Od dwudziestu lat we własnym domu na Muchoborze Małym przy ulicy Hiszpańskiej. We Wrocławiu poznałem swoją żonę Ewę, tutaj urodziła i wychowała się trójka naszych, dorosłych już, dzieci: Kasia, Tomek i Marek.

Zawsze interesowałem się polityką, ale dotąd obserwowałem ją tylko na ekranie telewizora. Kiedyś, w latach 80-81 i w stanie wojennym byłem działaczem pierwszej Solidarności.

Jestem fanem internetu. Nie zapomnę wrażeń towarzyszących pierwszemu połączeniu z World Wide Web w 1997 roku. Dziś komputer i internet są dla mnie podstawowymi narzędziami pracy.

Mój świat jest pełen ludzi. Lubię pracować z ludźmi i razem z nimi odpoczywać. Rozmawiać, dyskutować i uczyć się od nich. Mój świat to przede wszystkim jutro, nigdy wczoraj.
  • Adres:
    Kontakt do Biura Poselskiego: Telefon stacjonarny: 71 735 17 32 Fax: 71 735 16 12 E-mail: biuro@wincentyelsner.pl Kontakt do Dyrektora Biura: E-mail: biuro@wincentyelsner.pl
  • Telefon:
    Telefon: 607 83 50 10
    biuro@wincentyelsner.pl
  • www:

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C